March 11, 2012

The WORST Day of My Life… Was It?

Assalamualaikum guys…

punca headache

********

* ok. fine! aku exaggerate je.

* dulu pernah jugak aku rasa camni… time aku kerja part time. lebih kurang 3 bulan jugak la. bayangkan setiap hari aku kena tahan sakit kepala… sebabnya masa tidur aku berubah. (aku pulak jenis memang tak buleh ubah masa tidur). jadi, kalau ada sesiapa yang terasa hati dengan perangai aku time tu, buang jauh – jauh je la rasa tu. muohohoho…

* so guys, korang pernah rasa tak? ada nak komen apa – apa?

* oh oh… by the way, today’s my birthday!!! (nak jugak cakap tu, attention wh**e~) and thanks to all my friends yang wish…

HK sign (10)

3 comments :

Clara Rella said...

byk kali kot pnah rse.. tapi, bile time cuti selluny mmg tido lmbat, so bgun pun agak lmbatlah..

cme time skul, tido mmg cepat gila.. pkul 9 lebh dah tido da.. tapi kekdg tu, bile tertgk cte best plx, mmg tak tdo lah sampai kol 12 lebih.. kekdg je rse ngantuk cme mata nampak sembab kat..

Syafiq Ahadin said...

dah biasa dah, sejak time spm dulu. tapi sekarang asasi lagi laa gila2... huarghhH!!!
btw, lau kau ada tau pasal chemical engineering, sy nak tau gak... sebab cambest. hehe! :)
sila komen kat blog den.

Aesya Zealous said...

weh.. hepi belated birthday... haha lambat gila wish..

nah seposen :P