April 10, 2014

Mental Age Test : How Mature Are You?

[100th]

assalamualaikum n good day peeps. hawau yu?

dah lama aku tak menjolok menjenguk sarang tebuan aku ni kan? kenapa dan di mana tu takyah la korang tanya… rasa-rasanya jawapan dia korang dah buleh teka. hohoho…

ok, dalam perjumpaan kita kali ni, aku tergatal tekak pulak nak bercakap pasal usia minda (baca : mental age) aku. sebabnya… aku ada terbuat satu ujikaji makmal test berkaitan usia sebenar minda aku ni. test ni dikatakan berasal dari negara matahari terbit. [link] korang taknak try ke??

#kelipmatagatal

ada lebih kurang 31 soalan yang aku perlu jawab. dan hasilnya akan menunjukkan ‘usia’ sebenar minda aku (menurut kata pereka test tu la kan?). nak dipendekkan citer yang tak berapa nak panjang ni, sebabnya soalan-soalan tu korang buleh jawab sendiri dari link yang aku bagi tu. makanya, result test yang aku dapat tu adalah (jeng jeng jeng…)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mental age test

WHAT THE…!!!??? am I that old…??? tua sangat ke aku ni?? how can?? katakan ini tidak benar! katakan!!! huhu~

* aku dah takde hati nak hidup lagi. kena pakai kopiah la pasni. sobsobsob…

* over worried??? ofkos I should be… masalah satu dunia aku nak kena fikir kot. #sarcasm

* nak kena bahasakan diri aku pakcik ke pasni???
   “maaf nak, pakcik tumpang lalu boleh? haih… mendung betul hari ni. (T__T)”

 

 

 

* but hey… look from a brighter side. life begins at 40, right…? #winkwink (membara balik semangat nak hidup semula)

haryz signature

No comments :