April 14, 2014

IMPORTANT REMINDER : Pertukaran Domain.

salam alaikum n salam sejahtera.

dua tiga menjak kebelakangan ni baru aku terperasan yang domain lama aku (http://www.haryzkhairuddin.my/) ada problem. sebab setiap kali bila aku klik ‘View Blog’ dia tulis ada error.

404.error.url not found

haa… natang ni la yang selalu keluar tiap kali aku nak tengok blog aku. jadi nak tak nak terpaksa la aku tukar balik ke domain lama (http://haryzkhairuddin.blogspot.com/). harapnya keadaan kembali pulih seperti sedia kala hendaknya.

sekian, berita jam 2.

* takpon mungkin aku terus je guna balik domain blogspot ni. free pon free. aku bukannya selalu mengupdet ye tak?

* ada tak korang encounter problem yang sama macam ni? apa mau buat kalau jadi camni?? any suggestion???

haryz signature

1 comment :

Nick Nashram said...

tu la..aku masuk kat google+ pastu nak masuk entri keluar jadi camtu.
takpa bro, kite geng balik guna domain blogspot :)