January 18, 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalamualaikum dan slam sejahtera korang. howdy-do?

salah sorang rakan blogger dengan berbesar hatinya dah melancarkan sebuah segmen yang tujuannya tak lain tak bukan untuk memperbanyakkan lagi lemon-lemon (baca : pengikut a.k.a follower) di ladang lemon peliharaan korang. makanya, tanpa segan silunya aku telah mendaftarkan diri dan turut serta memeriahkan lagi segmen anjuran beliau.

Photobucket

dateline untuk segmen ni pada 15 Februari 2013 bersamaan 4 Rabiul Akhir 1434H. jangan lepaskan peluang untuk menyertainya. anda mampu mengubahnya. eh?

sekian. wassalam.

********

* sekali sekala bergiat aktif dalam industri segmen ni apa salahnya… ye tak? dapat la jugak bantu sikit sebanyak meningkatkan produktiviti negara katanya. koff koff.

Haryz Khairuddin (11)

27 comments :

nadia farhana said...

thanks sudi join segmen :)

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

i follow dari segmen yg sama :D

dari kumpulan 13 :D

Athirah Farah said...

Follow sini and bace entry kt cini..folo balik eh.?
http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

bazilah abu hassan said...

jalan jalan dari segmen sama. Dah follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Khalid Kyle said...


Dari segmen sam, dh follo sini b4 :) BW godek2 sini, jom ke blog utk baca n komen entry :)

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Encik H said...

errr..produktiviti yer..memandai jer kau nih..hahahahaha

Haryz Khairuddin said...

@Encik H
nak hidup musti pandai.. koff koff lagi. ;P

Hanida Moss said...

Dah follow dari segmen ni :)

http://hanidamoss.blogspot.com/

syazri95 said...

dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Yan Ty said...

HI , Salam perkenalan.

Dari segmen yang sama! Datang singgah dan pernah follow sini =).
Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

sha_kira said...

done follow u..follow me back,tq ;-)

http://kkshakira.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-followers-sebanyak-yang.html

Adilah Mohd Asari said...

dari segmen y sama.follow me back..tq
http://yayacraft.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

najla mohayidin said...

hai. dr segmen yg sama. follow sini :)
kalau sudi follow me back please *-*

muchas gracias!

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

anis suryanie said...

hye dear!
same here.. folo u - done! ;)

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Fasya Fasyu said...

Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Ayu Lah said...

done follow... jemput singah yer.. tq..

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Rahmad said...

Salam perkenalan :)

singgah dari segmen yg sama :)

Jom singgah Sini :)

Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

ros_reeza said...

Salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yg sama.

Jom singgah blog Ros ye.

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

PILOT LOVER said...

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Che Siti Maryam said...

salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

D'hearty Qu said...

Hi .. salam kenal .. dari segmen yang sama .. done follow u .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

Nao Mei said...

Assalamualaikum..datang dari segmen yang sama...jom lihat kat bawah tu

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Datang follow sini ye...salam kenal

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Dari segment yang sama. :)

Nurul ain said...

Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

Eraz Fadli said...

E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html