November 19, 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Assalamualaikum geng bas sekolah sekalian… oh hoiiii~ tetiba pulak kan???

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih link entri (klik sinun)

hahaha… dah lama aku tak join segmen megmen terbitan para blogger coropration camni kan. makanya malam ni, dalam aku tengah cuba membunuh kebohsanan tahap maha dewa kaiou yang sedang memuncak… aku dengan rela hatinya telah men‘join’kan diri dalam segmen tajaan Emas Putih Sdn Bhd ni. jangan main main. emas putih tu. (apa kaitan…???)

syarat penyertaan dia mudah sangat. buleh tinjau tinjau dalam blog beliau sendiri. dan yang paling penting tarikh tutupnya adalah pada… :

26.11.2012 / 11.59pm

sekian.

Haryz Khairuddin sign (5)

18 comments :

Fendy said...

selamat bersegmen...

AHMAD AFIQ said...

all the best

محمد رازيق said...

selamat bersegmen bro.

Haris Khairuddin said...

@Fendy, @AHMAD AFIQ, @محمد رازيق
haha. arigato.. ;p

Maliha ♥ said...

salam, singgah sini ! dr segmen same.

http://mawarmialah92.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Hermin said...

Hye dari segmen yang sama...
Happy Blogwalking!!! :D

NIA SI DRUMSTICK said...

dr segmen yg sama..dtg folo sini..singgah nnti..:)

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Cik Hawa Eman said...

Assalamualaikum..

Dari segmen yg sama, singgah sini n follow sini.. meh le singgah teratak buruk Hawa

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Amalia said...

assalamualaikum.. BW sini :D hit me back...
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lg-smart-tv.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

Muhammad Syafiq said...

salam...
dari segmen yang sama..
BW mlm2..dah follow

ZF said...

datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

rafflesia said...

salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

jom ke blog saya :)
http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Emas Putih said...

Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

Aida Omar said...

Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu #287 .. salam kenal :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Dianaa said...

salam :)
singgah dari segmen yg sama
http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Fizalinolie said...

Hola ♥

Saya Follower yang ke-289.

Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

Keep in touch :)

nunnaly said...

eh, join jugak ke? hehe :B