October 9, 2012

Karnival Raudhah Di Hatiku TV9.

Assalamualaikum…

korang pernah dengar pasal Karnival Raudhah di Hatiku tak? anjuran TV9?

raudhah di hatiku masjid as salam

so… geng, sape2 yang duduk area Puchong dan yang sewaktu dengannya… or even yang jauh dari kawasan Puchong. jom la ramai2 kita meriahkan Karnival Raudhah Di Hatiku anjuran TV9 ni. ada banyak aktiviti menarik (menurut kata mereka) yang disediakan. karnival berrmula dari jam 8.00pagi sampai 6.00 petang.

sekian.

********

* ini adalah iklan TIDAK berbayar dan TIDAK rasmi untuk program karnival ni. sebarang pertanyaan sila rujuk laman rasmi TV9. dan sebarang kesilapan maklumat harap maaf dari pihak tuan tanah blog ni.

* aku promote ni pon saje je… sebab aku duduk area2 Puchong Perdana tu jugak. so, meh la datang ramai2. mana la tau buleh terserempak dengan korang kat karnival tu nanti. (hope aku tak pakai topeng je la…)

* tetiba tergerak hati nak promote pasal karnival raudhah di hatiku ni. entah angin apa aku malam ni.

Haryz Khairuddin sign (11)

7 comments :

Syazwan Che Deraman said...

nak ayu raudhah.
tapi dia dah kahwin.

wan dok terengganu.
tak dapat gi.

Haris Khairuddin said...

@Syazwan Che Deraman
xpe bro..tunggu je dorang buat kat sana. mana tau dapat betol2 jumpa ayu raudhah.. huhu. ;p

nazha anua said...

ustaz tanyalah ustaz ada datang juga?

Anonymous said...

Abam..karnival apa nih ? Ada tak permainan macam kat funfair ? Carousel ke..tembak mainan ke ? Barulah syok bagai

Haris Khairuddin said...

@nazha anua
ada program tanyalah ustaz. tanyalah ustazah ada jugak rasanye..

@Anonymous
itu fun fair boleh la.. ada main tembak2. ;p
tgk tv9 la kalau nak tau apa program yg ada time karnival tu nnt.

sue perbs.. said...

tk pnah pegi lgi.. slalu tngk kat tv je..

Haris Khairuddin said...

@sue perbs..
ni pon baru 1st time nak join. sebelum ni malas.. sebab x suka bersesak2 dgn orang ramai.