August 19, 2012

Raya, Raya Jugak… Keselamatan Jangan Lupakan.

Assalamualaikum geng. harapnya korang semua tengah bergumbira di kampung memasing. yang tak balik beraya tu pulak janganlah dok bersedih sangat. dengar je lagu2 raya yang super ohsem n evergreen tu. especially lagu dendang perantau. huhuhu…

di kesempatan ni, macam biasa la kan… aku kalau buleh nak jugak la mintak maaf kat kawan2 aku semua. mana la tau kot-kot ada terkasar bahasa, tersilap kata… moga-moga korang semua sudilah apa kiranya memaafkan aku. (eiceh… bajet retis pulak. haha)

selamat hari raya aidilfitri diamik ‘tanpa izin’ dari blog enciknakal.com. hope tak marah la… hari raya kot. hehe…

dan tak lupa jugak aku nak berpesan kat korang semua, termasuk diri aku sekali… pastikan keselamatan menjadi keutamaan sepanjang masa, tak kira di mana kita berada. jadikan sambutan hari raya kali ni yang paling meriah, paling best n penuh bermakna.

Patuhi Peraturan Jalan Raya & Utamakan Keselamatan Diri Tak Kira Di Mana Anda Berada. “Anda Mampu Mengubahnya!” hohoho…

balik kampungdiamik dari blog IntaNBerliaN (selamat hari raya jugak. maaf amik tanpa izin. hehe…)

sekian… Selamat hari Raya Aidil Fitri sekali lagi. mohon ampun & maaf dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki.

********

HK sign (3)

9 comments :

zatul_yayah said...

jyeahh! dapat duit raya banyak2..
^o^

Uncle Jonni said...

selamat hari raya....

Haris Khairuddin said...

@zatul_yayah
hoyeah! untung la masih budak skolah lagi.. selamat hari raya~ ;D

@Uncle Jonni
selamat hari raya gak. ;P

zatul_yayah said...

muehehehe...kena mintak duit raya kat uncle jonni kat haris jugak ni..
:P

Aujinz said...

Selamat Hari raya .. ehh.. dah lambat ker??.. koh koh koh

Haris Khairuddin said...

@Aujinz
dah lambat dah..tapi duit raya still aku terima lagi. hohoho~

Syazwan Che Deraman said...

weh,selamat hari raya
mana entry raya nye?

Haris Khairuddin said...

@Syazwan Che Deraman
mood menulis dah terbang ntah ke mana ntah.. so kena carik balik, patu kena letak balik dlm sangkar.. baru la boleh start menulis balik. hohoho~
*rational x alasan tu?* ;p

Edy Fee said...

lambat wish..cmat ayi aye ye