July 1, 2012

Happy 1st Anniversary To Mazia & Azran…

Assalamualaikum guys.

semalam aku ada ‘ter’berjanji dengan korang semua kan… (ye ke aku ada janji?? hurm…) yang aku akan bagitau peristiwa yang pernah berlaku dalam keluarga aku setahun yang lepas? so peristiwa besar n bermakna tu adalah… (jeng jeng jeng…)

“Hari Pernikahan Kakakku Dan Pasangan Sehati Sejiwanya…”

mazia azran 1

mazia azran 2

“Semoga ikatan pernikahan di antara kalian kukuh terpateri dan kekal bahagia buat selama-lamanya…”

“Love is something that hard to be explained. No words can express it and no person feels the same about it. Love Allah before you love His creature…”

********

* Love is a language spoken by everyone, but understood only by a heart.

* tak terasa dah setahun masa berlalu. cepatnya la kan? dan terlupa jugak aku rupanya dah setahun lebih sikit aku lagi matang ke??? dan tua dari tahun lepas. ;P

HK sign (3)

5 comments :

Siti_btp said...

Pengalaman mengajar manusia menjadi matang...

zie* said...

wehhh rupanye ko hupdate ye... terima kasih bebyk la adik kesygan.. bizi sesgt la now, sampai xperasan ada update psl saya... hmmm :p anw thankssss!

Haris Khairuddin said...

@zie*
hofkos la haris update.. grand event katakan. hohoho.. ;D

blog-tips-kurus said...

style veil melayang tu memang femes. tahniah ye.. :)

Haris Khairuddin said...

@blog-tips-kurus
dah cameraman surh buat camtu, ikut je la..
trimasih.. tapi tu bukan saya. tu kakak n abg ipar saya. ;D