June 30, 2012

Bermulanya Episod Baru Dalam Hidupku…

Asslamualaikum warahmatullah kawan2… selamat malam semua. hangpa semua apa habaq??

hari ni merupakan last day dalam bulan jun. dan esok mai dah bulan baru. membuatkan aku teringat balik kenangan setahun yang lepas. kenangan yang amat bermakna buat kami sekeluarga. dan harapnya moga kenangan itu sentiasa berkekalan buat selama-lamanya… nak tau apa dia ni, kena la tunggu esok. hahaha~

ok. cukup la kot aku rasa dengan part mengimbau2 kenangan lama ni kan? setiap hari kita melangkah ke depan kan… bukan dok melanguk lagi pikir masa silam kita. so… cerita aku ni pon pasal masa depan aku jugak. saje taknak lari tema.

cerita yang aku nak kasi story ni memang hampir semua orang pernah alami. especially makhluk2 bernama manusia yang sedang menghabiskan masa muda dorang kat unibersiti. benda yang dorang buat time dorang dah nak dekat2 final year dorang. syarat untuk dorang dikatakan layak bergelar sorang graduan. haaa… aku rasa dah cukup kot clue yang aku bagi. banyak2 nanti korang senang nak teka. (so, dah tau jawapan dia tak? nanti hari isnin aku kasi tau jawapan dia.)

nantikan

sekian, arigato. moshi moshi… hahaha.

********

* insya Allah esok aku bagitau peristiwa yang berlaku setahun yang lepas. aku tak berani nak janji kat korang, nanti jadi munafik pulak. bukan orang yang bernama mun dan afik ye.

* tak tau la apa perasaan aku sekarang ni. tak pernah buat benda tu sebelum ni. harap semuanya berjalan lancar dekat tempat baru ni…

HK sign (2)

1 comment :

Edy Fee said...

bkn janji tp pasti..aha ayat david teo...
citer jgn tak citer nnt