April 15, 2012

BATTLESHIP Dan Kempen Derma Dara… Eh, Darah.

Assalamualaikum…

rasanya takyah aku nak buat intro panjang-panjang kot. korang musti dah tau citer ape aku nak kongsi kan? kan?

Battleship Movie

memang macam semua orang cakap… BATTLESHIP MEMANG AWESOME!!! (wootwoot~)

suka dengan part dorang pinpoint kapal-kapal perang alien tu guna pelampung. memang dah kata dorang ikut sebijik game battleship tu kan?

pastu suka part dorang guna battleship dekat muzium tu. dengan kelasi-kelasi veteran turun padang balik. guna battleship tu pergi serang alien main battleship pulak. taktik yang dorang gune memang… pergh~ terbaik!

memang terbaik giler citer ni… puas hati sangat-sangat tengok kat wayang. nak bagi bintang pon rasanya tak cukup kot. (ok… aku over. tapi, memang best… nak cakap apa lagi?)

kempen derma darah kawasaki

oh, sebelum tu… lupa lak aku nak bagitau. aku ada join kempen derma dara…h. biasa la, orang darah pemurah macam aku ni… kena la selalu derma kan? kata penderma universal kan? kalau tak susah la orang-orang sakit yang perlukan darah aku ni. (cheis… bajet macam bagus je mamat ni kan? huhu…)

lagipon, bila lagi masanye aku nak recycle darah dalam badan aku ni… ya tak? ni lah salah satu cara dia. aku bukannye boleh recycle setiap bulan pon… kan? kuikuikui.

********

* sekarang ni tengah menghitung hari je… dah x sabar nak tengok citer terhebat di alam semesta seterusnya. which is… THE AVENGERS. (hopefully x mengecewakan…)

HK sign (9)

7 comments :

! Arjunakirana ! said...

wahhhh... dah baca ko nye cite.. mcm best tapi mcm aku nie yg tak pernah baca cite BATTLESHIP nie boleh tahu ke mcm ne cite dia.. kang tengok macam BLURRR jeeee :(

Haris Khairuddin said...

@! Arjunakirana !
aku pon x pernah baca gak.. tapi layan je citer tu. pegi je tengok.. x rugi pon.

Syafiq Ahadin said...

nak p semalam drma darah, tapi pakcik bawa jalan pula... huhu! dan buku derma darah pula entah mana....

Haris Khairuddin said...

@Syafiq Ahadin
derma darah? katne? yang aku punya kat subang parade? xpe.. lain kali derma banyak2. haha~

Edy Fee said...

wah dpt t shirt..nak derma la .hehe tp buku derma tinggal kat umah la [plak

Haris Khairuddin said...

@Edy Fee
xpe.. cube lain kali. ;p

MawardiYunus said...

dah lama x menderma dara.. ops dara.. tersasyul jugak ngeeeeeeeeeee