March 19, 2012

Why Can’t This World Be A Better Place… To Live???

quick update.

hype guys… assalamualaikum. have you guys ever be friend with someone so emotional? (hish… ape lak aku nak cakap omputih memalam camni ni. dah buang tebiat ape?)

ok guys. soalan sama, bahasa je lain. pernah tak korang berkenalan atau berkawan dengan seseorang yang agak terlalu emotional? yang sentiasa rasa dunia ni tempat yang tak best? tak seronok nak tinggal. dalam kepala otak dia asyik pikir benda negatif je pasal dunia ni. asyik pikir pasal masalah yang berlaku dalam dunia ni. yang berlaku dekat sekeliling dia?

emotional what do you want? I’m an emotional being. leave me alone…

so, pernah tak? atau adakah korang termasuk dalam golongan ni? kenapa aku tanya? ada la sebab dia… nanti lain kali aku kasi story sikit. but not now…

sekian, wassalam.

********

HK sign (11)

9 comments :

nanabyte said...

err. i'm one of the emos. uhuk.uhuk

Syazwan Che Deraman said...

kekadang, aku emo.
kekadang.aku ok.
hehehe

c'axoera ヅ said...

but m yet KO hhahaha

chillll okessss

Edy Fee said...

aku ase aku ade jumpe..aku kot.hikhik

Solihin Zubir said...

hahaha.. ada2.. sikit2 nk emo.. sikit nk mengeluh.. rsa nk tampo ja.. heheh..

Khairiz said...

pernah n ramai kot kawan yg seperti ini...

Clara Rella said...

tak.. but yg sensetip gile adalah.. tp dah suruh dia berubah tkut kne bash nnt.

Aesya Zealous said...

nk emo boleh tp kene la bertempat n berpada. emo sikit2 sudah. lebih2 xmau.

hafrawiey ozakawa said...

sbb ade org jahat..:)