March 29, 2012

Who Are These Guys? Do You Know Them…???

Assalamualaikum korang.

pertama – tama aku nak bagitau untuk beberapa hari yang lepas ni aku tak update blog aku bukan sebab aku malas (macam biasa), tapi… sebabnye… sebabnye… sebabnye… aku dah terjumpa satu (ke banyak?) lagi lubuk harta karun waktu aku blog running ari tu (sebab internet laju, jadi buleh la aku berlari berkejaran. muahahaha…)

ok. fine. aku exaggerate je kat atas tu. takde la lubuk mana pon. sebenarnya aku baru je terjumpa beberapa lagi comic blog yang ‘super duper whooper burger’ cute dan best. (bak kata salah sorang blog owner tu… nak tau siapa cari sendiri.)

pertemuan aku dengan mereka bermula bila mana aku dengan tak sengaja terbaca satu blog ni. blog dia sebenarnya dah well – known jugak la… cuma aku je yang baru tergerak nak baca. (sebab aku selalu nampak nama dia kat blog – blog yang lain.) haish… slow poke betul aku ni.

lanun ranggiLanun Ranggi (aujinz.blogspot.com)

then suddenly, aku terbaca pulak (berapa banyak ‘ter’ la kau ni?) satu entri dia yang mengumpulkan ratusan puluhan comic blogger yang lain. so disebabkan entri tu, aku dah terstuck pulak dengan beberapa lagi comic blog yang ‘super duper whooper burger’ cute yang lain.

miao & wafupafu Miao & WafuPafu Comic Blog | Cuteness Overdosed! (www.akiraceo.com)

bro don't like that la bro Bro, Don’t Like That La, Bro (dontlikethatbro.blogspot.com)

burung robin Nama Saya Robin (burungrobin.blogspot.com)

jadi buat masa sekarang ni, aku tengah nak habiskan semua entri dalam blog – blog ni pulak. biasa la kan… kalau dah jumpa blog ‘super duper whooper burger’ best kan, apa lagi yang akan kita buat? nanti lain – lain kali kalau aku dah habis baca n ada masa free, aku explain lagi kenapa aku suka blog – blog ni. siyes best wa cakap lu.

sekian, terima kasih.

********

HK sign (5)

6 comments :

Aujinz said...

ahhh.. patut laa kemain banyak komen kat entri den.. ekau selongkar yo jang.. koh koh koh..

apo laa kau caghie kek dalam blog den tue haa.. kah kah kah.. sampah banyak laa..

Haris Khairuddin said...

@Aujinz
entri sampah pon kalau seronok baca apa salahnye.. hoho. suke citer pasal adik ah tu.. ;P

Robin said...

aikk... aku ade kt sini? haha~! tq bro tq..

Haris Khairuddin said...

@Robin
haha.. sekali terjah dah termelekat kat blog ko.. haha.. xde hal. XD

Jian Akiraceo (Miao) said...

Super Whooper Duper Burger Thank you :D atas blog post ni.

I terjumpa blog ini masa google Miao XD (muka tembok google Miao sendiri)

XD hahaha

Haris Khairuddin said...

@Jian Akiraceo (Miao)
no big deal..blog best kan? kena la promote.

keep up ur excellent work. ;D