March 25, 2012

TAHNIAH GEMA ASTAR!!! Anda Adalah Juara… Buat Kami! Terbaik~!!

Assalamualaikum korang sekali lagi…

gema astar 10/11

Sekalung tahniah buat pasukan GEMA ASTAR kerana telah berjaya merangkul NAIB JUARA untuk PERTANDINGAN FESTIVAL SENI UNIVERSITI MALAYA dalam acara KOMPANG (Selawat). usaha korang semua selama ni tak sia – sia. tangan korang yang dah pecah – pecah n keras macam kertas pasir tu pon dah membuahkan hasil yang terhebat. anda dah tunjukkan persembahan terbaik dekat kitorang semua. TAHNIAH SEKALI LAGI~!

********

nerd * kalau sebelum ni aku post entri pasal emo – emo, tapi hari ni aku betul – betul happy dengan performance dari pasukan gema astar. diorang dah tunjukkan bakat – bakat terhebat diorang. I’m so proud with them… bangga pakai baju gema astar pergi mana – mana. (haha… melampau giler cakap kan?)

* kalau ada yang tak tau gema astar tu apa, ekceli tu nama pasukan kompang kolej aku dekat UM.

* kalau korang perasan, yang word ‘selawat’ tu aku ada letak bracket… kan? sebabnye tu hanya TEMA pertandingan kompang untuk tahun ni. pertandingan kompang dekat UM spesel sikit. sebab kitorang kena berselawat @ menyanyi, berkompang (dah wajib la kan. kata pertandingan kompang…) n membuat formasi @ ada gerak tari. unik tak? unik kan… (haha… kalau korang cakap tak unik pon aku pedulik hape.)

proud * tak tau nak wish apa lagi. sebabnye… aku sangat – sangat – sangat hepi dengan persembahan tadi n beta amat berbangga dengan pasukan gema astar tahun ni. tahniah lagi dan lagi buat korang semua.

* perbaiki semua kesilapan kita n tingkatkan lagi prestasi untuk tahun depan. terima hakikat yang kolej – kolej lain pon hebat – hebat jugak. belajar la jugak dari skill dorang tu. hopefully buleh membantu dalam naikkan lagi kualiti gema astar tahun depan. ;D

HK sign (11)

7 comments :

MawardiYunus said...

tahniah ye dari saya wakil dr upm.. :)

Haris Khairuddin said...

@MawardiYunus
hoho.. oh trimasih. nanti saya infom dorg. ;p

MawardiYunus said...

:)

Haris Khairuddin said...

@MawardiYunus
;D

yad'z said...

tahniah2... teruskan memartabatkan seni tradisi org melayu kita. hehe

Aujinz said...

ahhh.. comel comel lak awek.. ado yang single tak jang? koh koh koh

Haris Khairuddin said...

@yad'z
ye.. tahniah2! sape lagi nak martabatkan kalau bukan kita.. ye dak? ;D

@Aujinz
tu ko kena tanye sendiri la.. tapi rasenye ada lagi. hahaha.. XD