March 10, 2012

Segmen : Ben Ashaari Dan Header Blog Saya

Assalamualaikum guys.

dah lama aku tak upet blog ni kan. Muahahaha… so, aku buat come back dengan mendaftarkan diri untuk segmen Bro Ben Ashaari. (siapa lagi kan…???)

santai ben ashaari link untuk segmen tu… (klik je kat sini)

segmen dia simple je. ceritakan dengan ringkas pasal header blog. so… nilah lebih kurang cerita pasal header blog aku.

 panda headerkorang paham tak? senang je kan nak paham… kalau tak paham nasib korang la. ;p

so, sekian saje untuk come back aku untuk kali ni. lain kali baru aku updet lagi. adios.

wassalam~

********

HK sign (5)

12 comments :

Muhamad Azam said...

Nice header..

follow sini
jom pergi blog saya pulak haha

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Azhafizah[フィザ] said...

datang dari segmen yang sama,jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Bee Shaz wals said...

singgah sini dari segmen yang sama
shaz follow blog awak hope awak sudi follow blog shaz juga
http://bee-shawal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

ZaroL said...

Cantik Header anda ! =)

pelangianoy.blogspot.com

shiema sufian said...

wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Pka Rahim said...

hi. dari segmen yg sama.
sudi2 lah singgah ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

terima kasih :)

Syafiq Ahadin said...

hoho! kucing lagi shomel kot.... hehe!

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini .. BW daripada list abg Ben .. Niena dah follow .. Jom terjah blog Niena semula .. =)

http://www.nienasofea.blogspot.com

Mieya Atiera said...

Mieya singgah drpd segmen pakcik beng :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Haris Khairuddin said...

@Syafiq Ahadin
x kesah la..dua2 kot chumel. haha. ;D

Hakimy Zamri said...

konfom terbaik haaa :D hahaha..nice header :D

Diera Tekikushika said...

hai, jln tengok perserta segmen abg ben. slm perkenalan. jom g blog saya.. =)