March 18, 2012

Roses Are Red, Violets Are Blue…

Assalamualaikum geng… lama tak dengar kabar berita? sihat lagi tak? huhu. ;p

roses are red, violets are bluemacam haram je kan. tapi kalau ada orang gunakan poem ni kat aku, aku akan balas balik macam ni…

roses are red ok tak jawapan aku? lol. aku main – main je la. takkan nak amik siyes kot. aku tak sampai hati nak bunuh sekor kucin pon. apatah lagi manusia… kan? kan? muohohoho~

********

* sebenarnya aku malas gilerrrr nak updet. biasalah penyakit orang zaman sekarang, kan? tapi sebab taknak hampakan otak aku, yang asyik suruh aku upload… so, aku terpaksa la updet jugak. biar beliau puas hati. (hah… hepi sekarang???)

HK sign (8)

13 comments :

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

pengaruh 9gag~ hahaha

Yazid Torpedo said...

hehehehehe

Syazwan Che Deraman said...

hahahahha

Haris Khairuddin said...

@Yazid Torpedo
huhuhuhuhu

Haris Khairuddin said...

@Syazwan Che Deraman
hohohohoho

Haris Khairuddin said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik
kuat sangat side efek dia.. hahaha~ ;D

MawardiYunus said...

please don't be sad... ngeeeeeeeeeeee kesiannya muke dia

c'axoera ヅ said...

kah kah kah mmg sengal >_<

c'axoera ヅ said...

follow sini lah..:p

Haris Khairuddin said...

@MawardiYunus
sedih tu xla..so far aku ok lagi. aku just kelakar dgn picture tu.. lol. XD
yg bawah tu saje je aku reka. sebab dengar macam rhyme pulak. ;p

Haris Khairuddin said...

@c'axoera ヅ
thanks dear..do appreciate it~ ;D

Aesya Zealous said...

9gaggers. jyeahhh

Haris Khairuddin said...

@Aesya Zealous
they have my soul. what can I say more?? haha~