January 31, 2012

Welcome Back To The World…!!!

assalamualaikum guys. hello to you… it’s been awhile since I’ve stopped blogging. (ceh… nak cakap omputih lak. mentang2 dah lame tak hapdet kan.)

dah lame tak menulis ni kan, jari2 tak berapa nak runcing ni pon dah kekok nak taip2 huruf… nak create ayat2 pelik. dah la menggunakan laptop orang lain a.k.a my sister cause my own has broke down dengan selamatnye a few days back…I mean, totally dah tak buleh guna. langsung dah tak buleh nak tekan ‘POWER’ button tu (dunno what they call it.) sebab dah terbenam habis. what a pity. for about 4 years I’ve been using it. yang diperturunkan dari kakak aku jugak.

so, I need some time untuk biasakan balik jari2 tak berapa nak runcing ni untuk mulakan kerja menaip balik. sampai sini je dulu. jangan pergi mana2. I’ll be back. stay tuned. (ape yang kau merepek ni, se**n…!???) ;p

********

* esok hari wilayah kan? so, kepada orang2 yang tinggal kat wilayah, “SELAMAT MENYAMBUT HARI WILAYAH!”

* to those yang tak sambut tu, pandai2 la pegi keje ye. bagi chance kat orang wilayah nak dapat cuti. hoho. ;p

* n tahniah to Hafiz sebab menang AJL26 dengan lagu ‘Awan Nano’-nano tu… memang best. dengan costume yang tak seberapa. prop yang tak banyak… (just ada ‘bapak dia’ kat hujung stage).

HK sign (10)

6 comments :

Encik Suami said...

Welkam back.Samalah kite..jrg update.
Persembahan hafiz biase je.Boleh dianggap selekeh.tapi..bersesuaian dgn tema lagu yg dia bawak.Tak penah ada org pakai baju mcm tue dlm sejarah ajl.
Dia tlh membuktikan..tak perlu modal besar utk persembahan.akhirnya..dia yg dpt durian runtuh.

Haris Khairuddin said...

@Encik Suami
tu yg uniknye. lain dari yg lain. hopefully jgn kena tarik balik award tu sudah.. ;p

Nisa Greennnpanda said...

owh..laptop dh t'kubur eh..sian2.. XD

yup3..sile la m'update, hehehehehe.. ^_^

nano, nano nano naaano~..

Syafiq Ahadin said...

@Haris Khairuddin betul3!!! jangan kena tarik sudah....

Haris Khairuddin said...

@Nisa Greennnpanda
upacara pengkebumian belum buat lagi. xtau bile nak buat. huhu.. ;p

Haris Khairuddin said...

@Syafiq Ahadin
bukan kate tarik, tolak pon jangan. huhu.. (mode x paham maksud orang.) ;p