January 9, 2012

The True Meaning of Friendship…

assalamualaikum guys.

1    untuk bacaan lebih lanjut, klik link di sebelah… (9gag – friendship).

*kalau ada problem dgn gambar tu, klik terus link tu. sekian.*

********

* seronok kan bila ada kawan camni? tak kisah la walau teruk bergaduh macam mana sekalipon, pasti akan berbaik semula. tapi untuk dapat kawan camni, kita sendiri kena jadi camtu dulu… betul x?

* ‘Family n Friends’. dua golongan ni yang sentiasa ada dengan kita masa susah n senang. jadi hargai mereka… ;D

HK sign (5)

12 comments :

Edy Fee said...

tapi kan ni klau kawan baik dh gaduh ngan kita..mmg sakit asdenya

Haris Khairuddin said...

@Edy Fee
bagi cool down keadaan dulu.. pastu try berbaik balik.
manusia biasa la ada buat silap kan? jadi sorg pemaaf. banyak manfaat dia.. ;D

nanabyte said...

i wish i had one. sobs3

ade terbaca ttg: kite kene selalu memaafkan, jika kite pn berharap yang Allah akan selalu memaafkan kite. camtu lebey kurang.

pemaaf adalah seorang yang kuat :)

Haris Khairuddin said...

@nanabyte
insya Allah.. pray to Allah that we will be one. ;D

yup, that's true indeed. org yg kuat ialah org yg mampu menahan amarah n memaafkan org lain. n org yg berani ialah org yg mampu mengaku kesalahan sendiri.

nanabyte said...

@Haris Khairuddin

betul3. nanabyte pn perlu banyak perbaiki diri. lemah lagi nie. isk3

IFA Athirah said...

mmg gmbr kabur ke?ke tnet saya loading lg?

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye haris~!!

follow awk.. bdk UM eh? same la kite, ngehehehe.. ^_^ sy nie gile panda gak!!

sy nie sorg yg mmg appreciate frenship & xde dendam ngan kwn... >_<

Haris Khairuddin said...

@IFA Athirah
sori ifa. ada prob sket dgn gmbr tu..

Haris Khairuddin said...

@Nisa Greennnpanda
seronok dapat kawan camtu.. rasa selamat je. ;D

Abu Huzaifah said...

nice one haryz :)

Nisa Greennnpanda said...

owh..awk bdk engine eh? sy bdk fak bahasa la, ngehehehe.. >_<

awk xupdate? busy ngan exam eh.. sy br aje abis.. ^_^

Haris Khairuddin said...

@Nisa Greennnpanda
yup..bizi sgt dgn exam. ari ni baru abis.