January 18, 2012

Perjuangan Belum Berakhir…

assalamualaikum guyz. a short entry from me.

sorry beberapa hari kebelakangan ni aku tak sempat nak updet blog. as usual alasan yang sama aku akan cakap… busy. but the truth is memang kitorang bebudak U sekarang ni tengah bz… sebab tengah minggu pekse. (yang tak pekse sila turun tangan and tutup mulut. huhu…)

kebizian aku bertambah-tambah bila sem ni aku ada 4 paper straight in 3 days. (which means ada 1 hari yang 2 paper. get it?) so, setiap malam aku terpaksa burn the midnight oil untuk pulun kaw-kaw. kalau tak mau gelap masa depan aku… ye dak?

so, sekian tu je updet aku untuk kali ni. hopefully lepas ni takde lagi alasan2 merepek untuk aku tak updet blog. (hehehe…macam takleh caya je cakap aku ni???) apepon, all the best to you guys… n have a happy holiday!!! awwwww yeahhhhhh…

fine

********

* for the 1st time sepanjang aku study kat U, aku terpaksa amik 4 papers straight. damn gila aku sem ni… hopefully result aku bersinar dengan cerianye… ;p

* seronok gila rase bila dah abis semua paper. evendoh ada yang tak dapat jawab dengan jayanye… especially bila soalan dia senang tapi tak cukup masa. haish.

 HK sign (1)

3 comments :

Syafiq Ahadin said...

pasum lagi 3 minggu exam mid sem....

Nisa Greennnpanda said...

hehe..snang ati la ye bile exam dh abis.. ngehehehe... ^_^

wah, paper straight eh? nsb baik sy nye sem nie jarak2.. >_<

Edy Fee said...

janji jawab semua soklan wlau tak ckup masa pon...all the best bro