November 26, 2011

Selamat Kembali… Wahai Panda-Pandaku Sekalian.

assalamualaikum dan hola~ dina nazir di sini… (bukan ke dia suke cakap camtu???) ;p

macam yang korang semua perasan (atau terbuat-buat perasan), hampir semua entri aku dah terhilang dari poket saku aku. huhu… entri-entri tu hilang like gone with the wind kate omputih (padahal just klik butang ‘delete’ je pon).

korang nak tau tak pasal apa entri-entri aku buleh hilang? (kalau taknak pon buat-buat nak tau gak. tak kira… hahaha.) sebabnye entri-entri aku tu hilang… sebabnye… sebab ada teknikal problem dengan entri-entri tu. apa problem dia tu korang takyah tau kot. sebabnye (sebab lagi) aku dah setelkan… dengan men‘delete’ entri-entri tersebut. hahaha… kalau nak cakap tak sayang kat entri-entri tu, memang tipu la kan. sape tak sayang kalau dah tulis banyak-banyak pastu terpaksa delete kan? tapi takpe… let bygone be bygone. hapuskan kesan degil… lupakan yang lain. yang penting aku masih ada blog tempat aku luahkan rasa hati. eyceh… dan sebagai salah satu medium untuk sebarkan informasi dan dakwah. tak gitu guys???

so, taknak mengarut panjang-panjang. korang bukannye baca pon. hahaha… jadi, sampai ketemu lagi. tapi tak tau bile la kan. sebab aku kalau dah post 1 entri kena tunggu lagi sepurnama baru keluar idea baru. hehe… ok guys… till then. assalamualaikum…

cute panda bila panda itam putih try belajar cakap melayu. (just a joke…)

********

* perkara sebenar biarlah aku sorang je yang tau. yang pasti, aku akan cuba mengikhlaskan tulisan-tulisan aku pasni. ;D

* kita takkan mungkin dapat puaskan hati semua pihak. sebagai blogger, jangan dok pening-pening kepala pikirkan cara yang terbaik untuk puaskan hati setiap pembaca. biar kita ada identiti tersendiri. (kata-kata yang aku pinjam dari blogger-blogger otai)

* sayangnye pada entri-entri lama aku. apepon selamat tinggal aku ucapkan~ ;p

========================================================
“… Aku bukanlah yang terbaik di kalangan kamu. Jika kamu dapati aku berada di atas kebenaran, maka ikutilah (bantulah) aku. Dan jika kamu dapati aku berada di atas kebatilan, maka perbetulkanlah (halangilah) aku.”
-Saidina Abu Bakar as Siddiq-

HK sign (1)

No comments :